Internetadgang uden for hjemmet

Mange har en telefon med abonnement, hvor der er data inkluderet. Hvis du har en tab/ipad, og gerne vil bruge den uden simkort, men ikke har adgang til wifi, kan du starte et hotspot på din telefon. I praksis betyder det, at telefonen leverer internetforbindelsen.

Hotspottet kan konfigureres på forskellig vis, så prøv at se i manualen. Her i huset er de opsat, så det kræver et password, og det lukker automatisk ned, hvis det ikke har været anvendt i et kvarter. Du kan også lave opsætningen, så det kun er bestemte enheder, der kan trække på dit hotspot.

Oprydning via stifinder eller lignende

Flere opdager nu, at de har så mange fotos, at det begynder at blive lidt kaotisk at finde rundt. De første fotos, der blev importeret til computeren, landede fint i en folder med dato + tekst. Hvis du konstaterer, at det er lidt rodet, og at nogle fotos er gemt flere steder, kan det anbefales med en hovedrengøring.

Start f.eks. med at oprette et katalog med årstal og et underkatalog med månedsangivelse.

Kopier de relevante filer hertil og hold øje med, at der ikke er underkataloger i de kataloget du overfører, som ikke skal være der.

Placeret i Kategorier