Belle på ferie hos Hansen onsdag og torsdag den 22. oktober 2015

Under onsdagens mentaltræning var det ikke længere nødvendigt for Mette at holde en af hundene. Et af håndklæderne på badeværelset skulle alligevel til vask, og det er god sniffe/snuse-træning for dem at lede efter godbider gemt deri. Belle måtte kaldes tilbage, for hun kunne ikke klare mere end 3 min. uden at blive så træt, at hun havde brug for at gå lidt væk. Det virker, som om mentaltræning er hårdere for hende, end at rende og hoppe i haven i en times tid eller to.

Mette ordnede et par ting, men hun registrerede lige, at der var masser af leg på terrassen inkl. knurren, og det plejer der ikke rigtigt at være, så hun afbrød det, og fik hundene til at slappe af. Så ville Hansen gerne ud, og underligt nok havde begge hunde pludseligt tynd mave, selvom de ikke havde fået noget, der umiddelbart skulle kunne forårsage det. Lige før Claus kom hjem, opdagede Mette, at Belle havde snuppet hendes halspastiller. Den lille gule pose med Fishermans Friends med anisfrø var væk fra kontoret. Resterne blev fundet ude på terrassen, så der var forklaringen. Hundene må have spist de få pastiller, der var tilbage, så det må have været derfor de spænede rundt ude på terrassen, og sikkert derfor de fik tynd mave. De blev holdt under opsyn de næste timer, men umiddelbart virkede det ikke, som om det havde givet dem større problemer.

Natten gik stille og roligt, og Belle drømte, men havde ikke rigtigt mareridt, så det var dejligt.

Om morgenen regnede det, så selvfølgelig ville hun ikke med ud, men til gengæld ville hun heller ikke have, at Hansen gik, så hun peb og gøede ad os, da vi gik i regnvejret.

Dagens film

Belle på ferie hos Hansen tirsdag og onsdag den 21. oktober.

Belle og Hansen leger stadig, når de kommer hjem efter en gåtur. Hansen er god til at lade hende “vinde”, så han overgiver sig indimellem, men hvis er for utidig, så er der kontant afregning. Hun bliver sat på plads i løbet af få sekunder, men det lader ikke til, at hun bærer nag. Hun ved, at det er ham, der bestemmer. Hun er begyndt at lægge sig ved døren til “Paradiset”, så hun sikrer, at hun ikke går glip af en godbid, hvis der skulle falde noget af.

Sidste nat sov hun kun indenfor i gangen, men det regnede vist også lidt, og så har hun ikke lyst til at være udenfor. Hansen lægger sig bare i læ, og han kan sagtens komme morgenglad ind med fugtig pels. Bare underulden ikke er våd, virker han lidt ligeglad med det.

Når Belle får en ekstralækker godbid, f.eks. et stykke tørret kylling, så fræser hun ind i stuen og kaster sig ned på Hansens hundepude. Nogle gange har hun så megen fart på, at puden ryger lidt ind under sofaen, og man kan høre et bump, når hun rammer sofaryggen J

Dagens film

Belle på ferie hos Hansen mandag og tirsdag den 20. oktober 2015

Der er noget hyggeligt ved at være tidligt ude med hunden(e). I går så Hansen en af sine veninder, så vi fik en pibekoncert hele vejen hjem. Sidste gang han mødte hende var hun i løbetid, så han var helt klar til at løbe efter hende mandag morgen. For en gangs skyld filmede Mette, da Claus kom hjem. Det er en overstrømmende modtagelse, man får, når der er to hunde i huset. Bagefter var Belle igen fuldstændigt uinteresseret i at gå tur. Mette lagde selen på hende, og så blev der taget en lidt dårlig film (hun kom til at grine, så hun ikke kunne stå stille), men det fremgår tydeligt, at Belle ikke gider.

Belle kommer ikke ind i soveværelset hver aften for at godnatkysse længere. Hun virker tilfreds med at ligge i gangen eller ude på terrassen sammen med Hansen. Nogle morgener når Mette står op, mens det er bælgmørkt, lægger hundene sig på ryggen tæt ved hinanden, så Mette kan nå at mavenusse dem samtidigt. Sikke nogle kloge vovser. I morges startede vi hjemmefra før kl. 7. Det var stadigvæk mørkt, og der var rim på markerne, så hundene var helt overstadige af lykke. Det er rigtigt eurasier-vejr.

På formiddagsturen mødte vi Buff, og Belle stoler nok så meget på Hansen nu, at hun ikke satte Buff på plads. Han måtte godt lige hilse på hende. Vi mødte 5 hunde yderligere, men vi startede også hjemmefra lidt over 9, så Mette var nok selv ude om det.

Dagens film

Belle på ferie hos Hansen søndag og mandag den 19. oktober

Belle er begyndt at sove mere, så der er knapt så megen legen her. Hun er blevet en rigtig kælepot, efter at filtrene er væk. Hun kommer hen og puffer til ens ben med hovedet, og så kan man jo godt regne ud, at det er nussetid for Belles øren.

Søndag var Claus ude at fiske med Thomas og Marc, så Mette kom kun ud med begge hunde på formiddagsturen. Der lå en død måge ude på græsplænen, og den fik de IKKE lov til at komme hen til. Efter formiddagsgåturen sov hundene til kl. 16. Og da ville Belle ikke med ud, hun løb væk og gemte sig, så om aftenen jagtede Claus hende lidt, så hun kom med ud på den sidste tur. Til gengæld måtte han reparere flexlinen bagefter. Hundene havde set et rådyr, og Claus registrerede det ikke, før de spurtede hen imod det. Heldigvis kunne den gamle flexline ordnes igen nede i værkstedet. Det er rart at kunne gå med hundene i to liner, der begge er på 8 meter. De kommer ikke løs, hvis Belle er med. Der er simpelthen for mange ting her: Katte, ænder, måger, krager, rådyr og harer ses dagligt, og den lille dame kan slet ikke stå for det.

Dagens film

Placeret i Kategorier