Big Chef

Vi besøgte den nye café/restaurant i Ringsted, der hedder Big Chef. Restauranten ligger i Tinggade (nr. 12). Selvom der var mange glade gæster i restauranten, var musikken ikke skruet op til et højt niveau, så det virkede som en behagelig lydkulisse.
Betjeningen er meget venlig og imødekommende. Konen spiste en lækker sandwich med hjemmelavet tunmousse, og Claus fik en pastaret med champignons og bacon. Begge dele smagte fortræffeligt. Som hos mange andre restauranter var der rødløg i sandwichen, men her var det anvendt efter princippet lidt men godt, selvom selve retten var rigeligt stor til konen. Godt at vi var to til bords, så der kunne assisteres lidt.

Big Chef er helt klart et besøg værd. Dejligt at der igen er en god restaurant i nærheden af biografen. Indtil 1. marts 2015 er der åbningstilbud, så der er rabat på aftenmenukortet: “Spis to, betal for 1”.

Restaurant Mango i Ringsted

Meget sultne tog vi op for at spise hos Jin, der har restaurant Mango. Deres buffet er anderledes end dem, man normalt ser, for man starter med at tage fra deres salat-buffet, og så kommer den vidunderlige værtinde Jin rundt med vognen med varme retter. Derefter henter du ris og tager sauce fra et lille bord ved siden af salat-buffeten. Man kan selvfølgelig få alt det, man har lyst til. Jin kommer trillende med vognen flere gange. Hvis du ikke kender Jin, så er du gået glip af noget helt unikt. Hun er venlig og nærværende og allerede første gang, vi spiste der, fandt vi ud af, at hun er en af de få værtinder, der lærer gæsterne at kende.

Maden er usædvanligt velsmagende med mange forskellige smagsindtryk, og Jin har både en stærk og en mild sauce.
Fordelen ved at Jin kommer rundt med maden er naturligvis, at du kan få lov til at spørge om ting, men også at det er tilberedt for få øjeblikke siden. Måske kommer du til at vente et par minutter mere, men du risikerer ikke halvlunken mad, der har været lunet på fade i flere timer.

Restaurant Mango ligger på førstepladsen over restauranter i Ringsted lige nu.
Hvis du er nysgerrig: Link til Mango

Placeret i Kategorier