Efterårshave

Blomsterkarse er helt fantastisk. Det spreder sig og er fantastisk bunddække, og så kan det spises. En kraftig lækker krydderurt. På billedet er det med frisk morgendug, før regnen startede igen. Der er også et par af de sidste morgenfruer. Desværre glemmer vi at spise hovederne, så det må vi forsøge at gøre bedre til næste år.

Vi flyttede denne dronningebusk for 4 år siden, og vi troede egentligt, at den ikke ville overleve, men nu tager den revanche. Og hvor er det skønt med de smukke farver samtidigt med at træerne begynder at skifte farve.

Alle borde og bænke flyttes ind nu. I god tid før der skiftes til vintertid J

De skønne lilla klematis vi købte billigt for nogle måneder siden vokser flot i “fugleburet”, og det er skønt, at det blomstrer stadigvæk.


Æblerne lader vi ligge til fuglene.

Denne blomst blev også købt billigt på tilbud for nogle måneder siden. Faktisk købte vi to, og den ene blev ikke til noget, men denne her flytter vi til bedet ved siden af de nye vandløb. Og så krydser vi fingre for, at den overlever vinteren, selvom den nok er for eksotisk.

Terrasse i haven

Byggeriet startede med en æbleplukkerplatform. I de oprindelige planer havde vi beregnet, at den skulle være ca. 1 x 2 meter, men den endte med at blive lidt større.

Det roder stadig men projektet skrider fremad. På billedet er det Hansen, der holder øje med det hele. Hansen er eurasier, og han er altid med, når der arbejdes i haven.

Placeret i Kategorier