Belle på ferie hos Hansen onsdag og torsdag den 22. oktober 2015

Under onsdagens mentaltræning var det ikke længere nødvendigt for Mette at holde en af hundene. Et af håndklæderne på badeværelset skulle alligevel til vask, og det er god sniffe/snuse-træning for dem at lede efter godbider gemt deri. Belle måtte kaldes tilbage, for hun kunne ikke klare mere end 3 min. uden at blive så træt, at hun havde brug for at gå lidt væk. Det virker, som om mentaltræning er hårdere for hende, end at rende og hoppe i haven i en times tid eller to.

Mette ordnede et par ting, men hun registrerede lige, at der var masser af leg på terrassen inkl. knurren, og det plejer der ikke rigtigt at være, så hun afbrød det, og fik hundene til at slappe af. Så ville Hansen gerne ud, og underligt nok havde begge hunde pludseligt tynd mave, selvom de ikke havde fået noget, der umiddelbart skulle kunne forårsage det. Lige før Claus kom hjem, opdagede Mette, at Belle havde snuppet hendes halspastiller. Den lille gule pose med Fishermans Friends med anisfrø var væk fra kontoret. Resterne blev fundet ude på terrassen, så der var forklaringen. Hundene må have spist de få pastiller, der var tilbage, så det må have været derfor de spænede rundt ude på terrassen, og sikkert derfor de fik tynd mave. De blev holdt under opsyn de næste timer, men umiddelbart virkede det ikke, som om det havde givet dem større problemer.

Natten gik stille og roligt, og Belle drømte, men havde ikke rigtigt mareridt, så det var dejligt.

Om morgenen regnede det, så selvfølgelig ville hun ikke med ud, men til gengæld ville hun heller ikke have, at Hansen gik, så hun peb og gøede ad os, da vi gik i regnvejret.

Dagens film

Belle på ferie hos Hansen tirsdag og onsdag den 21. oktober.

Belle og Hansen leger stadig, når de kommer hjem efter en gåtur. Hansen er god til at lade hende “vinde”, så han overgiver sig indimellem, men hvis er for utidig, så er der kontant afregning. Hun bliver sat på plads i løbet af få sekunder, men det lader ikke til, at hun bærer nag. Hun ved, at det er ham, der bestemmer. Hun er begyndt at lægge sig ved døren til “Paradiset”, så hun sikrer, at hun ikke går glip af en godbid, hvis der skulle falde noget af.

Sidste nat sov hun kun indenfor i gangen, men det regnede vist også lidt, og så har hun ikke lyst til at være udenfor. Hansen lægger sig bare i læ, og han kan sagtens komme morgenglad ind med fugtig pels. Bare underulden ikke er våd, virker han lidt ligeglad med det.

Når Belle får en ekstralækker godbid, f.eks. et stykke tørret kylling, så fræser hun ind i stuen og kaster sig ned på Hansens hundepude. Nogle gange har hun så megen fart på, at puden ryger lidt ind under sofaen, og man kan høre et bump, når hun rammer sofaryggen J

Dagens film

Belle på ferie hos Hansen mandag og tirsdag den 20. oktober 2015

Der er noget hyggeligt ved at være tidligt ude med hunden(e). I går så Hansen en af sine veninder, så vi fik en pibekoncert hele vejen hjem. Sidste gang han mødte hende var hun i løbetid, så han var helt klar til at løbe efter hende mandag morgen. For en gangs skyld filmede Mette, da Claus kom hjem. Det er en overstrømmende modtagelse, man får, når der er to hunde i huset. Bagefter var Belle igen fuldstændigt uinteresseret i at gå tur. Mette lagde selen på hende, og så blev der taget en lidt dårlig film (hun kom til at grine, så hun ikke kunne stå stille), men det fremgår tydeligt, at Belle ikke gider.

Belle kommer ikke ind i soveværelset hver aften for at godnatkysse længere. Hun virker tilfreds med at ligge i gangen eller ude på terrassen sammen med Hansen. Nogle morgener når Mette står op, mens det er bælgmørkt, lægger hundene sig på ryggen tæt ved hinanden, så Mette kan nå at mavenusse dem samtidigt. Sikke nogle kloge vovser. I morges startede vi hjemmefra før kl. 7. Det var stadigvæk mørkt, og der var rim på markerne, så hundene var helt overstadige af lykke. Det er rigtigt eurasier-vejr.

På formiddagsturen mødte vi Buff, og Belle stoler nok så meget på Hansen nu, at hun ikke satte Buff på plads. Han måtte godt lige hilse på hende. Vi mødte 5 hunde yderligere, men vi startede også hjemmefra lidt over 9, så Mette var nok selv ude om det.

Dagens film

Belle på ferie hos Hansen søndag og mandag den 19. oktober

Belle er begyndt at sove mere, så der er knapt så megen legen her. Hun er blevet en rigtig kælepot, efter at filtrene er væk. Hun kommer hen og puffer til ens ben med hovedet, og så kan man jo godt regne ud, at det er nussetid for Belles øren.

Søndag var Claus ude at fiske med Thomas og Marc, så Mette kom kun ud med begge hunde på formiddagsturen. Der lå en død måge ude på græsplænen, og den fik de IKKE lov til at komme hen til. Efter formiddagsgåturen sov hundene til kl. 16. Og da ville Belle ikke med ud, hun løb væk og gemte sig, så om aftenen jagtede Claus hende lidt, så hun kom med ud på den sidste tur. Til gengæld måtte han reparere flexlinen bagefter. Hundene havde set et rådyr, og Claus registrerede det ikke, før de spurtede hen imod det. Heldigvis kunne den gamle flexline ordnes igen nede i værkstedet. Det er rart at kunne gå med hundene i to liner, der begge er på 8 meter. De kommer ikke løs, hvis Belle er med. Der er simpelthen for mange ting her: Katte, ænder, måger, krager, rådyr og harer ses dagligt, og den lille dame kan slet ikke stå for det.

Dagens film

Belle på ferie hos Hansen lørdag og søndag den 18. oktober

Belle og Hansen får hilst og snuset til utroligt mange mennesker, når Claus går tur med dem i Ringsted. Lørdag formiddag blev det til en lang tur, for Claus havde drukket et par øl med Thomas fredag eftermiddag, så derfor havde han både snorket og spjættet med arme og ben, mens han drømte og råbt uuhhh uhhhh midt om natten, så begge hundene kom rendende ind i soveværelset for at finde ud af, hvad det var for en ballade. Lidt senere havde Belle igen en grim drøm, så Mette fik ikke sovet meget natten til lørdag, og så var det skønt, at Claus tog hundene med ud på en lang tur. De vækker opsigt, så de bliver nusset, fotograferet og udpeget, når de kommer gående. Claus får snakket med en masse mennesker, og en af fordelene ved at tage hundene med op i byen, så de går på asfalt jævnligt, er at de så selv slider deres klør og slipper for at få dem klippet hos dyrlægen. Da han kom hjem, var han meget overrasket over, at han kunne stoppe deres leg. Der var ro meget hurtigt, og så lagde de sig bare til at sove.

Senere var han lidt naiv. Han troede, at Belle var faldet så meget til, at hendes havefræser-tid var overstået. Men nej, da hun blev sluppet fri nede ved garagen, løb hun op foran, så Claus måtte sætte hundene ind i haven, mens han selv gik ved garagen.

Da Claus og Mette var i spaen, fik hundene lov til at lege i haven. De var ikke kun beskidte bagefter. De var møgbeskidte, så der måtte hentes håndklæder ud i udestuen, så de kunne blive tørret af, inden de fik lov til at komme ind.

I morges ville Belle ikke med Claus ud på den tidlige morgentur, men så snart han var uden for døren, peb hun og fortrød tydeligvis, så Mette måtte kalde på Claus og Hansen, så de kunne få den lille pige med. På den første formiddagstur ville hun heller ikke med, og da Mette vidste, at hun temmelig sikkert kunne holde sig til tur nr. 3 inden frokost, lod hun bare Belle være. Men det skulle hun aldrig have gjort. Belle kiggede ud fra terrassen og peb og gøede, så Hansen tydeligvis forstod beskeden, så de måtte ind igen for at hente den søde Belle. Hvis Mette går alene ud til bilen og kører er der ikke en lyd fra hende, så måske er det Hansen, der ikke må forlade hende.

Dagens film

Belle på ferie hos Hansen fredag og lørdag den 17. oktober

Belle og Hansen har fået en god rytme sammen. Det er tydeligt, at det er Hansen, der bestemmer, men det lader til, at han giver Belle lov til at være en lille frækkert indimellem, så det er efterhånden sjældent, han sætter hende lidt på plads.

Mette fik snuppet de sidste filttotter fredag, så nu gør det i hvert fald ikke ondt på den lille skat længere. Hun er blevet endnu mere kælen, end da Claus hentede hende for godt en uge siden. Og det er tydeligt, at hun påskønner al opmærksomheden. I nat drømte hun grimt to gange og begge gange var Mette og Hansen henne ved hende for at nusse lidt. Hansen puffer blidt til hende med snuden, så han passer godt på hende. Hun gider ikke regnvejr. Når det regner, kan hun finde på at løbe væk fra fordøren, selvom hun har sele på, og det må være et tegn på, at hun ikke er til den slags J

Fredag kom Thomas igen på besøg, og der var ingen snappen, men et enkelt veeef blev det til, da han rejste sig op. Når Mette så rømmer sig, så bliver hun slikket meget på hånden, så vi tror, at det nok skal forsvinde med tiden. Rutinen med: Du tisser her, og så skal jeg da også, holder stadigvæk.

Hun har en pudsig stil, når hun skal tisse. Hun nærmest hopper over en tot græs og løfter det ene ben op foran sig, så hun er en lille springmus. Det mest spændende ved åen er, at man kan drikke vand af den. Claus håndfodrer stadig om aftenen, mens Mette skiftevis håndfodrer og bruger motivation og hjernegymnastik i løbet af dagen. Hansen spiser mere græs i øjeblikket. Vi tror, at det er, fordi han ikke får barf, mens Belle er her. Belle får nemlig ondt i maven af det, så den står på hundefoder. Måske har hun tabt sig en anelse, for nu kan man ane rygraden, men hun får masser af mad, så vi sulter hende bestemt ikke. Hun bliver meget træt, når de har dyrket lidt hjernegymnastik om formiddagen. Det er lidt svært for Mette at tage film på det tidspunkt, fordi hun holder fast på den ene hund, mens den anden får lov. I aftes var vi lidt uenige. Claus forsøgte at lokke Belle op i sofaen, og det skal hun ikke lære. Når hun ikke har den slags uvaner i forvejen, er der ingen grund til, at vi lærer hende den slags. De sidste par dage har hun også ligget lidt på sin egen pude, så det får I også lige fotos af, selvom de ikke er så gode. I skal næsten have lov til at se det selv. De har det fulde overblik fra terrassen, så der kan de godt lide at stå og kigge ud på verden.

Dagens film

Belle på ferie hos Hansen torsdag og fredag 16. oktober.

Resultat af Mette Pejters spa-visit torsdag formiddag: “Nul huller, og hun snappede næsten ikke.” Tværtimod var Belle flere gange oppe på trappen, fordi hun lige skulle snakke lidt med Mette, så det var dejligt at se, at de var så gode venner. Mens 2 x Mette var i spaen rendte hundene rundt og legede i haven, så de havde en daglig formiddag med “vuf, jeg vil godt have din pind” og andre lignende lege. Bagefter var Belle oppe at gå oven på spaen, men det fik hun ordre på at holde op med. Efter spaen, da der blev gumlet gulerødder, fik Mette Hansen lov til at klippe et par filtrede totter af, så nu har hun vist ikke flere ved det venstre øre. Så mangler vi bare de sidste. Men det er helt sikkert, at hun nyder at blive nusset ved ørerne, hun står stille og smiler imens, og hun plejer at have en tendens til at vende måsen til, når der skal kæles. Til sidst, da Mette sad i sofaen og tog strømper på, snappede Belle en anelse efter hendes fødder, og Mette glemte desværre at hyle op med det samme, for hun havde slet ikke forventet det. Til sidst gøede hun også og knurrede lidt ad Mette, da hun gik hen til døren ud til gangen, så det skal vi have trænet lidt, hvis vi får besøg igen. Måske hængte det sammen med, at hun havde fået klippet et par filttotter, så jo før vi kan få de sidste væk, jo bedre. Men hun skal jo ikke skræmmes fra vid og sans, så vi kommer til at tage det i Belles tempo.

Da Claus kom hjem var de på bytur. Der er bl.a. taget fotos af den smukke Sct. Bendt kirke, og så mødte de den søde Thea med to veninder, som nussede med hundene. De mødte også en ældre mand, der synes, at det var skønt, at vi stadig har kontakt med den familie, der har Hansens mor, så hundene bliver ved med at stortrives sammen. De fik hilst på mange forskellige, og der var heldigvis ingen problemer med at Belle var en bissehund. Dog tror Claus, at ostehandleren måske skal i kriseterapi. Han har aldrig før kastet et par flæskesvær ud til to hunde, der så sniffede høfligt til dem og ladet flæskesværene blive liggende på jorden. Hvor er de bare dygtige. Hunde har ikke godt af salt, så de to er bare SÅ kloge, men måske har det noget at gøre med, at en fremmed mand ikke skal give dem mad. Torsdag fik hun set ænder, harer, rådyr, katte og masser af fugle, og hun er godt nok oppe på dupperne. Hun bliver helt anspændt og har svært ved at gå, for det er bare alt for spændende.

Hvis man kommer for at hilse på hende tidligt, mens det er koldt og mørkt udenfor, er hun kun interesseret i en smule nus, før hun går ind og lægger sig på Hansens hundepude bag sofaen. Vi ved ikke, om den dufter af Mille og Noa. De kan nemlig også godt lide puden, men den er jo blevet vasket et par gange, så mon ikke duften er væk. Et par morgener er det sket, at hun ikke gider den første morgentur før kl. 7. Det er helt ok, for vi går jo igen inden kl. 9, og hun er en lille syvsover. I morges blev hun liggende i gangen, så hun fik lov til at blive der. Da Mette og Hansen nåede postkassen, kunne man høre et vuf indefra. Så vendte vi selvfølgelig om, men hun stak af, da hun skulle have sele på den lille bisse. Da vi nåede postkassen, var der 2 x vuf (eller veef) indefra, så selvom hun ikke ville ud, så skulle vi heller ikke gå! Sådan en lille selskabspapegøje J

Dagens film

Belle på ferie hos Hansen onsdag og torsdag den 14. oktober og 15. oktober

Det har været et par fugtige dage her i Ringsted, og så er Belle endnu mindre motiveret for at komme ud at gå. Det er tydeligt, at hun godt vil springe en af formiddagsturene over, for hun bliver liggende i gangen, og hvis man forsøger at give hende sele på, når hun ligger ned, kan hun finde på at rulle om på ryggen, som om hun hellere vil nusses. Hundene spiser stadig meget og varieret. Vi har fundet ud af, at Belle er pjattet med struds og lam, men heldigvis har vi meget forskelligt. “Kombierne” med kylling og fisk, som Hansens mor Mille også elsker, vil hun også rigtigt gerne have. Hun har været lidt mere sky over for saksen, så Mette har ikke fået klippet så mange filtre af hende, som Mette gerne ville, men det går jo heller ikke, hvis den lille pige bliver skrækslagen.

Carsten og Nana kom for at spise raclette, og Mette havde kommunikeret med Nana inden, så hvis Belle snappede, så skulle de begge to skrige, som om det gjorde skrækkeligt ondt. Aftalen var fuldstændigt unødvendig, for de har selv den søde Carl, så den adfærd praktiserer de allerede, men det var nu godt, at de var advaret, selvom det slet ikke blev aktuelt. Nana forstod ikke, at Belle var en lille “snapper”, for Belle knuselskede Nana fra første blik, og der gik ikke lang tid, før Nana (gentagne gange i løbet af aftenen) befandt sig på gulvet, men Belle blev kælet og nusset, og Nana blev kysset flere steder. Nana er veganer, så hun spiste ikke af osten og pølserne, men heldigvis var der så mange forskellige ting, at det gik fint. De havde fuld forståelse for at der blev taget nogle fotos/film, for Nana ville selv elske at se dagligt, at deres lille mops Carl stortrives, når de er på ferie. Nogle af os hundemennesker er vist lidt tossede, men det er heldigvis på en god måde J

Belle havde mareridt om natten, så hun lå og småklynkede. Både Hansen og Mette kom rendende for at nusse hende, og det er tydeligt, at hun sætter megen stor pris på. Hvis hun var en kat, ville hun spinde, og hun har en sød måde at gnide sig op ad en på, så Belle er tydeligvis en eurasier. Mange synes, at eurasiere opfører sig, som om de er halvt katte, og det har vi også erfaret med vores Hansen. Belle sover flere timer nu. Niels-Erik ville gerne have, at hun blev lidt roligere, så nu er Mette begyndt at stoppe “efter-gå-turs-legen”, når der er gået nogle minutter. Belle er en meget klog hund. Mette siger Stop en engang, og hun behøver ikke hæve stemmen. Hvis legen har været meget vild, skal hun kun rømme sig et par gange, så er der fred i stuen. De lægger sig så begge ned og slapper af.

Hansen er den mest dominerende, når der bliver gået tur, så han går oftest forrest. Men tisserutinen med at de skal samme sted begge to, den holder stadig, og vi tror ikke, at det er noget, de holder op med.

Dagens film

Belle på ferie hos Hansen tirsdag og onsdag den 14. oktober

Hun elsker at nusse og pøle rundt om aftenen efter den sidste gå-tur, før Claus fodrer dem. I går åd de utroligt meget, så de har en sund appetit begge to. I aften får vi besøg af Carsten og Nana, og i morgen formiddag kommer Mette Pejter på spa-visit, så vi er spændte på at se, om hun er færdig med at knurre og snappe ad fremmede. Jeg håber, at vi kan få dem alle tre til at skrige som tossede, hvis hun gør det. I går begyndte hun også at bjæffe, hvis Marc eller Claus rejste sig fra sofaen, så Marc blev helt forskrækket. Til sidst forsøgte hun at snappe efter hans fødder, og så skældte Mette ud, for det går simpelthen ikke. Desværre havde vi ikke fået snakket om det på forhånd, for Marc skulle selvfølgelig selv have hylet op, så det må vi forberede lidt bedre, når der kommer andre på besøg.

I dag har Mette været til 4 aftaler på Næstved Sygehus, så Claus tog fri og nød også at sove middagslur med vovserne i pejsestuen, efter at vi var kommet hjem. Hundene var alene hjemme i et par timer, mens vi var på sygehuset, og det gik over al forventning. Desværre brugte Claus kameraet på forsiden til at tage film af ham og Hansen, der putter i sofaen, så kvaliteten af filmen er ikke god lige der. Belle hopper ikke op i sofa/seng her, og hun er virkelig en skøn lille vovse. Der er dukket rigtigt mange småfiltre op bag Belles øren, så Mette tager lidt ad gangen og meget forsigtigt med saksen med de runde ender, så der ikke er risiko for, at hun stikker sig på den, hvis hun flygter. Men hun er stadig nervøs, så det kommer til at tage tid. Belle slapper mere af, når man rører hende bag ørerne. Hun har ikke hylet en eneste gang, siden Mette fik klippet den største filt af hende, så det har bestyrket os i troen på, at den lille hund havde ondt der.

Dagens film

Belle på ferie hos Hansen mandag og tirsdag (14. oktober)

Mette opgav at få klippet Belles filtrede totter af om formiddag og bad om hjælp hos Anja. De ville kigge forbi om aftenen, og så ville hun tage fat i den lille bissehund. Det gik ikke efter hensigten. Belle snappede efter både Anja og Thomas, så det var ikke så godt. Belle snappede også Marc i fingrene, så der er noget, hun skal vænnes af med. Hun sluttede af med at knurre af Thomas, og det går simpelthen ikke her.
Thomas havde engang en rottweiler, som kom på hundesalon for at blive klippet. Så vi blev enige om, at vi ville kontakte Michael fra hundesalonen og få ham til at klippe de grimme totter.

Tirsdag morgen kom Marc på besøg efter, at vi havde været ude for at gå. Belle var lidt nervøs vedr. Marc, så hvis han bevægede sig hurtigt, så gøede hun ad ham. Hun fik skældud hver gang og var dybt ulykkelig, men heldigvis har hun mere tillid til Marc i dag, end hun havde i lørdags. Mette prøvede at klippe et par totter af igen, når Belle havde fået en godbid, og det lykkedes faktisk at få den værste grimme klump klippet af. Men det gjorde ondt på hende, og hun piber og bliver bange, så det er synd for hende, men Mette fortsætter senere. De filt-totter skal bare væk, men nu er der ikke så meget tilbage, at det virker nødvendigt at ringe til Michael længere.

Belle har en sjov vane med at hoppe hen, hvor hun skal tisse og så lette det ene ben, mens hun tisser. Vi har forsøgt at filme hende, men det er ikke gået helt godt.

Dagens film

Placeret i Kategorier