En gammel ven

Thomas og Søren skulle ud for at fiske, men de skulle lige først købe et par ting i Fiskeland. Da de kom ind i butikken, mødte de en gammel klassekammerat, der hedder Dion. Dion var allerede overvægtig, da de gik i skolen, men nu var han direkte fed. Søren tænkte, at det måske var et eller andet psykisk problem, Dion rendte rundt med. Så han spurgte venligt, mens der ikke var andre i butikken, der kunne høre dem, om ikke Dion havde taget på. Dion svarede:
– Det startede allerede, da jeg var lille. Min mor var træt af mig og min bror + min far, fordi hun synes, at vi brugte for megen tid på at lege med dilleren, og fordi jeg var den yngste, så skyndte hun sig at give mig en kiks, så jeg kom til at tænke på noget andet. Og jeg kan stadigvæk ikke klare at få selv den mindste fornemmelse, så er jeg klar til at æde en hel kage.

Da Søren var ung

Var han i byen en aften, og det lykkedes ham at få fat på den lækreste sild, man kan tænke sig.
Da de kom hjem til hende, trængte han rigtigt meget til at komme på toilettet, men pigen var totalt omklamrende og ville kysse helt vildt meget i gangen.
Til sidst kunne Søren mærke, at det var ved at gå helt galt, så han fik revet sig løs og fik spurgt, om han måtte låne toilettet. Desværre kom han lidt for sent, og selvom han forsøgte at skylle de nye røde Armani-boksershorts i håndvasken, lignede de stadig et par, man havde skidt i. Heldigvis var der et lille vindue på toilettet, så han kastede resolut de boksershorts ud ad vinduet.
Pigen var dybt fascineret af, at han sådan gik “commando”, når han gik i byen, og de havde det vildeste sex, han længe havde fået.
Om morgenen fik de en kop kaffe og hyggesnakkede lidt, før han skulle hjem. De snakkede hele vejen ud i entreen, og han havde planlagt, at han ville bede om hendes telefonnummer, når han var kommet uden for døren. Hun åbnede døren, mens de kyssede. Holdt brat op med at røre ved ham, mens hun kiggede ud ad døren. I træet ved siden af fordøren hang et par rød/brune Armani-boksershorts.

Da Pia og Wilhelmina var yngre

Var de på diskotek en aften, og der var en utroligt flot fyr, som de begge to godt kunne tænke sig at hygge med.
De kom selvfølgelig op at skændes, og Pia gik, idet hun råbte til Wilhelmina:
– Få dig dog et liv. Og … ikke dit eget! Det er simpelthen for røvkedeligt.

På restaurant

Thomas og Wilhelmine hygger på en restaurant sammen med Pia og Søren. Wilhelmina kan godt lide stærk mad, og Thomas er så letsindig, at han lige må prøvesmage. Men maden er bare for hot til ham. Det brænder og brænder.
Thomas: – Ej altså, Wilhelmina har ikke god smag.
– Tja. Jeg blev jo gift med dig.

Så meget koster et par sko.

Wilhelmine gik ind i en skobutik, og spurgte: Hvad koster skoene?
Den mandlige ekspedient svarede: – Et knald.
Wilhelmina smilte og svarede: Okay så. Min svigermor kommer og betaler i morgen.

Det er det med størrelsen

Wilhelmina og Thomas var ude for at kigge på nyt fjernsyn. Thomas mente, at et på 42 tommer nok var stort nok, men Wilhelmina sagde:

Jeg kunne faktisk godt tænke mig en gang i mit liv at røre ved en 47-tommers.

Da Søren var i fængsel

Delte han celle med en meget sympatisk mand. På et tidspunkt sad de og snakkede om, hvad de havde lavet, før de røg ind.
– Min kone og jeg var tit ved stranden, hvor vi begravede hinanden i det varme sand
– Det lyder vel nok dejligt, sagde Søren.
– Ja det var det også. Jeg tror faktisk, at jeg vil tage ud og grave hende op, når jeg kommer ud.